Ивайло Папов: Имаме 7 общински съветници в община Борован след усилена борба с етнополитическата мафия

Ивайло Папов: Имаме 7 общински съветници в община Борован след усилена борба с етнополитическата мафия

На вчерашните извънредни  избори за местен вот в община Борован „Възраждане“ взе с един мандат повече. Листата на политическата организация се състоеше от 13 души.

„Миналата година спечелихме шест общински съветници там, а от днес в община Борован имаме вече седем съветника. Тези избори останаха малко в сянка, покрай изборите за европарламент и  за Народно събрание, но за хората в района бяха от изключителна важност. В община Борован  12 години управляваше етнополитическата мафия  от ДПС, онзи октопод, който задушава българската политика вече три десетилетия. Един месец  местното  население се бореше  с обичайните номера , с които октопода държеше властта –  заплахи, корпоративен вот, раздаване на финансови стимули. Хората в Борован спечелиха. Благодаря им за неуморния труд, за безсънните нощи, за търпението и упоритостта.“, каза народният представител от „Възраждане“ Ивайло Папов, който е и координатор на област Враца.

Папов разкри също така, че той и членовете на политическата структура са наблюдавали изборния процес до 2 часа през изминалата нощ.

Актуално

Вера Димитрова

„Възраждане“ ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ при условие, че ПП-ДБ подкрепи декларацията на „Възраждане“

Звезделина Каравелова

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!