Започва вторият ден от срещите на високо ниво между „Възраждане“ и „Алтернатива за Германия“

Костадинов се срещна с Крупала в Берлин 

Започва вторият ден от срещите на високо ниво между „Възраждане“ и „Алтернатива за Германия“

Вчера в Берлин се проведе работна среща на представители на  „Възраждане“ с  „Алтернатива за Германия“. В Германския Бундестаг д-р Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“ и народният представител Станислав Стоянов се срещнаха с Тино Крупала, председател на партията и парламентарната група на “Алтернатива за Германия”. 

Бяха обсъдени общи политики на европейско ниво: енергетика, консервативни политически ценности и бъдещето на Европейския съюз. Сътрудничеството между двете политически формации ще се задълбочава в последващи форуми на международната политическа сцена. 

Днес срещите продължават като предстоящите за деня са на  работните групи, с членовете  на „Алтернатива за Германия“ от комисиите по енергетика, икономика и международни отношения и  делегацията от „Възраждане“. 

  Установеният диалог между двете партии е основание за оптимизъм в двустранните им отношения на европейското  политическо пространство.

 

Актуално

Костадин Костадинов: Унизително и срамно е ДПС да управлява държавата

Кандидат-кметът за град Пазарджик – Десислава Георгиева откри предизборната кампания, като посети две емблематични за Пазарджик места 

Кандидат-кметът на “Възраждане” за Велинград – Иван Маринов откри кампанията с църковен водосвет