Журналист е кандидатът за кмет на „Възраждане“ във Велико Търново

Журналист е кандидатът за кмет на „Възраждане“ във Велико Търново

Журналист е кандидатът за кмет на „Възраждане“ във Велико Търново

В БТА – Велико Търново се проведе пресконференция. На нея председателят на „Възраждане“ и на ПГ на „Възраждане“ Костадин Костадинов представи кандидата за кмет на Велико Търново. На пресконференцията присъстваха и Ангел Янчев – председател на структурата на „Възраждане“ в града, Станислав Стоянов – народен представител и Стилян Найденов – журналист.

За предстоящия местен вот „Възраждане“ се доверява на Стилян Найденов, когото издига като кандидат за кмет на Велико Търново.

Стилян Найденов  е журналист с близо 25 години практика, Главен редактор е на информационна агенция „Борба“. Три пъти е „Журналист на годината“ в класацията на Българската асоциация на регионалните медии. Получил е две национални награди за журналистически разследвания, включително носител на голямата награда „Св. Кирил Философ“, връчена от Президента. Зам.-председател е на  сдружението „Градско развитие и културно наследство“ – Велико Търново.  Стилян Найденов е и офицер от резерва на Българската армия.

„По време на кампанията не очаквайте от нас да коментираме предходните управления. Очаквайте да чуете какво ние ще направим.“ каза Костадинов, който добави, че за него е чест да е днес във Велико Търново, за да представи лично кандидата.

Кандидатът за кмет Стилян Найденов  представи акценти от програмата си. Той заяви, че иска да смени философията на управление във Велико Търново и да работи за всички граждани, които ще бъдат включвани  в управлението чрез местни референдуми, чрез които да могат да участват в решението на важни за града въпроси.  Поставя като свои приоритети инфраструктурата в града, нова пътно-транспортна мрежа, пълна ревизия на проекта за нов градски център.

Какво още каза на пресконфeренцията кандидатът за кмет на „Възраждане“ може да видите тук:  https://www.facebook.com/vazrazhdane.bg/videos/3501318786796732

Актуално

„Възраждане“ представи листата си за Бургас за парламентарните избори

„Възраждане“ на Костадинов се срещна с част от екипа на Тръмп в САЩ

Структурите на “Възраждане” – Великобритания направиха филм за Априлското въстание

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!