Ексклузивно видео на Деян Николов от НДК

Ексклузивно видео на Деян Николов от НДК

Общинският съветник на „Възраждане“ се е отзовал на сигнал от родители

Тази вечер до Деян Николов е подаден сигнал от родители във връзка със задържани български деца от полицията в центъра на София. Става ясно, че деца, които са се придвижвали на група с идеята да се отбраняват от мигранти, са били задържани от българската полиция.

След като пристигна на място, Деян Николов разбра, че полицаите са задържали групата с цел да ги респектират. Това е нареждането, което получават полицаите от по-високите нива.
След пристигането на Деян Николов на място става ясно, че част от полицаите се държат грубо с децата, някои от които непълнолетни. След проведени разговори от страна на общинския съветник на „Възраждане“, децата са освободени.
Не е логично  да бъдат респектирани децата, а не мигрантите, част от които вероятно нелегални.
„Възраждане“ вече внесе искане за извънредна сесия на Столичен общински съвет, на която ще се изисква присъствието на кмета, министъра на вътрешните работи и на директора на СДВР.

Какво още се случва в центъра на София може да видите във видеото тук: – https://www.facebook.com/DeyanNikolovVazrazhdane/videos/420898407155862


От фейсбук страницата на Министерството на вътрешните работи  става ясно, че са предприели засилени мерки, но въпросът е защо срещу българските деца, които не са мигранти? А през това време мигрантите безчинстват по улиците на София.
Фейсбук страницата на Министерството на вътрешните работи: – https://www.facebook.com/www.mvr.bg

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!