Димчо Димчев представи кандидат-кметът на “Възраждане” за община Сапарева баня 

Народният представител Димчо Димчев разкри кандидатурата за градоначалник на “Възраждане” за община Сапарева баня. 

Бележещата  постоянен ръст в социологическите проучвания, политическата формация издига кандидатурата на Ангелина Станоева. Тя завършва висшето си образование в Югозападен университет “Неофит Рилски”, там изучава две специалности – едната бизнес-администрация, а другата – английска филология. Към настоящия момент работи като учител и се е посветила на идеята да помага на младежите, които обучава да растат като родолюбиви,  силни и целеустремени хора. 

“Първият ми програмен приоритет, обусловен от професията ми е – образование и култура и тяхното развитие. Тъжното е, че в селата, детските градини се затварят, искам да променя това. Моята цел номер едно е да създам среда и условия, за да има необходимост от детски градини, а не да се затварят такива. Друг основен проблем на Сапарева баня е общото плачевно състояние на инфраструктурата – има неасфалтирани улици, липсват пътни знаци, съществуващата пътна мрежа е осеяна с дупки и на места, почти труднопроходима.”, коментира Станоева. 

Други, сред основните ѝ приоритети са – публичност и прозрачност на общинските приходни и разходни средства, пълен граждански мониторинг върху процесите, както и изграждане на така необходимата за общината пречиствателна станция. 

Димчев представи и кандидатурата за кметство Сапарево – Васил Грахльов, който е живял в Израел, владее иврит и е успешен строителен предприемам. Грахльов счита лошото качество на пътната инфраструктура и липсата на терени за спортни занимания за подрастващите за основни проблеми в кметството. “С опита, натрупан през годините и работата в различни екипи, считам, че имам целия нужен ресурс, за да превърна Сапарево в красиво, облагородено и привличащо посетители място”, заяви Грахльов. 

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?