Деян Николов: Не подкрепяме явни или скрити проекти на сглобката и посолството

Деян Николов: Не подкрепяме явни или скрити проекти на сглобката и посолството

На национално ниво много хора си мислят, че резултатите са слаби, но всъщност ние сме най-добре представилата се партия спрямо миналите местни избори.

„Първият тур на изборите мина и е време за кратка равносметка. Първо, искам да благодаря на всички за подкрепата, както и на целия ми екип за всичкия доброволен труд около кампанията. Не успяхме да се преборим за балотаж в София, но ще имаме солидна група в общинския съвет, където имаме много добър резултат. Той ще е основата за след 4 години, а аз винаги съм казвал, че за нас каузата да спасим България е маратон, а не спринт.

Тук е моментът да кажа, че взех стратегическо решение да се откажа от депутатското място и да вляза в Столичния общински съвет като председател на групата на „Възраждане“. В Народното събрание имаме много силна група, а сега е време да изградим такава и в общинския съвет на София, защото за добро или лошо, управлението на България минава и през управление на София. Влизам в СОС с ясната цел да довършим започнатото и да стана кмет на София след 4 години, а групата в СОС да се увеличи поне тройно.

Естествено, групата ни в Народното събрание и групата ни в СОС ще работят заедно, а аз самият ще участвам в редица битки на национално ниво, особено свързани с икономика и финанси, включително референдума за запазване на българския лев. Още от другата седмица започваме активна работа с граждани, инициативни комитети и браншови организации, за да изсветлим всичко, което се случва в София, и да спечелим подкрепа чрез постигане на резултати.
Много хора ме питаха какво да правят на балотажа утре, както и много партии звъняха за подкрепа. Позицията на „Възраждане“ в София е ясна. Ние не третираме избирателите си като собственост, не сме техни феодали, както е на много други места, а напротив – ние сме техни служители. В този ред на мисли, ние не можем и не желаем да казваме кой и за кого да гласува на балотажа. Нашите симпатизанти са изключително критични и разумни хора, така че всеки ще вземе решение за себе си кого да подкрепи. Това важи и за всички райони на София. Все пак ще кажа, че в никакъв случай не подкрепяме явни или скрити проекти на сглобката и посолството, но всеки си има глава на раменете.
На национално ниво много хора си мислят, че резултатите са слаби, но всъщност ние сме най-добре представилата се партия спрямо миналите местни избори. В областните градове увеличаваме присъствието си в ОС над 10 пъти без да сме правили коалиции и да сме играли с местни феодали, както направиха всички други.
Положихме основата за след 4 години и продължаваме битката за България! Благодаря за подкрепата на всички! Да живее България!“, написа в страницата си в социалната мрежа Фейсбук Деян Николов, бъдещият председател на групата на „Възраждане“ в Столичния общински съвет.
Какво още написа той може да видите тук: – https://www.facebook.com/photo/?fbid=1036171791119202&set=a.741478607255190

Актуално

Костадин Костадинов: Няма значение кой е министър-председател, ако не зачита волята на българския народ

С промяна в Изборния кодекс на „Възраждане“ можем да спрем манипулирането на изборните резултати

Костадин Костадинов: „Възраждане“ с пълна подкрепа за Доналд Тръмп

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!