Деян Николов към управляващит: Ето го Шенген! Обяснете сега на хората, че всичко ще бъде наред!

Деян Николов към управляващит: Ето го Шенген! Обяснете сега на хората, че всичко ще бъде наред!

Ще бъдем принудени да се мобилизираме сами и да създадем граждански групи, които да пазят децата ни и близките ни

„След нападението над децата на бул. Витоша, в центъра на София, получихме поредния сигнал за побой между мигранти в Овча Купел – един от най-населените райони на столицата. Преди няколко седмици, когато казахме, че ще има мигрантска вълна и ще трябва да се предприемат действия, започнаха да излизат по телевизията знайни и незнайни евродепутати и анализатори, които убеждаваха, че това са лъжи и има Дъблинско споразумение, което регулира ситуацията. Понеже вече няма информация, в която да не се съмняваме, отидохме лично да обсъдим случващото се с министъра на вътрешните работи, който ни „успокои“ с твърдението, че стандарта ни на живот е нисък и това ще ги кара да се връщат на Запад. Е, господин министър, какво стана? Май „стратегията за сигурност“, която така спокойно изложихте пред нас, НЕ СРАБОТИ?

Сега ще ви кажа ние какво ще направим. Ще изискаме спешно свикване на Столичния общински съвет, защото сигурността на София е задължение на нас като общински съветници и на кмета – Васил Терзиев, с когото също ще изискаме среща. Следващата стъпка ще е да се срещнем със директора на столична дирекция „Сигурност“. Ще поискаме увеличение на патрулите в засегнатите зони и информация за държавната ни политика спрямо мигрантите отново от министъра на вътрешните работи, защото това, че ще ги изгоним от София, няма да им попречи да идат някъде другаде, където да създават проблеми на хората. Това ли искаме? По нашите телевизии да чуваме ежедневно за изнасилвания и нападения над жени, както е в големите западни градове? Ако няма адекватни действия, ще бъдем принудени да се мобилизираме сами и да създадем граждански групи, които да пазят децата ни и близките ни от случващото се. Ето го Шенген! Обяснете сега на хората, че всичко ще бъде наред!“, написа Деян Николо – общински съветник от „Възраждане“ в соцалната мрежа Фейсбук.

Какво още написа Деян Николов може да видите тук: https://www.facebook.com/DeyanNikolovVazrazhdane

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!