Деян Николов: Има решение за липсващата ВиК структра в районите на София

Деян Николов: Има решение за липсващата ВиК структра в районите на София

„Един от основните проблеми в по-новите жилищни райони на София е липсата на ВиК инфраструктура. Бюджет за изграждане на ВиК в София почти няма, а инвестицията е огромна и ще отнеме десетилетие да изградим мрежата за цяла София. Трябва поетапно да се заделят по 30 – 40 милиона на година, за да успеем в рамките на следващите 10 години да изградим ВиК за крайните райони на София.“, коментира пред журналисти Деян Николов.

Той добави, че за целта е необходима  политическа воля и честно управление на града, което за съжаление в последните години столичани нямат.

„ Нищо не е предрешено и всичко зависи от избора на софиянци и от това как те искат да се развива градът им. Зад прекалено много кандидати и на настоящия вот прозира дългата ръка на някой олигарх, службите или мафията. Дано софиянци избират умно, а не по усмивката на някого, за да не повторим грешките от национално ниво и в София. Имам визия за развитие на града ни и програма, която са заложени решения от първия ден на управлението ми. Имаме много работа, която ще свършим заедно и резултатите от нея ще започнат да се виждат веднага, но за целта ми е необходимо доверието на софиянци“, коментира още Деян Николов.

На въпросът какво ще е първото нещо, което ще направи за София, кандидатът, издигнат от „Възраждане“ – Деян Николов отговори:

„Ще сваля украинския флаг от фасадата на общината. Нямам нищо против солидарността, която аз също изпитвам към всички народи, които са жертва на военни конфликти, но на българските институции единственият флаг, който може да стои на фасадата е българският национален флаг“, добави Деян Николов, кандидатът от „Възраждане“.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!