Деян Николов: Да превърнем  „Женския пазар“ в спокоен търговско-културен исторически център на София

Деян Николов: Да превърнем  „Женския пазар“ в спокоен търговско-културен исторически център на София

„Миналата седмица в четвъртък имаше извънредна сесия във връзка със сигурността в София по наше искане. Бяха изслушани и граждани, като една част от разказите бяха за ситуацията с мигрантите на Женския пазар. Веднага се свързахме с хората и проведохме среща, на която обсъдихме редица проблеми в района. Има проблем най-вече със сигурността, незаконната търговия, чистотата, паркирането и още други.
Започнахме да работим по списък с проблеми заедно с гражданите и заедно с тях вече проведохме срещи със Столичния инспекторат във връзка с чистотата и с Центъра за градска мобилност във връзка с паркирането. Ще проведем срещи и със СДВР и икономическа полиция във връзка със сигурността. Навсякъде изискваме конкретни действия от съответните институции и ще упражним контрол за спазването им.
Крайната цел е да въведем ред и това централно място в София да се превърне от софийската „Кербала през 2004″ в спокоен търговско-културен исторически център на София. Няма да е лесно, но съм обнадежден, че ще успеем, защото самите живущи в района са много активни и го желаят, а ние ще им съдействаме за постигането на резултат.“, написа Деян Николов – общински съветник от „Възраждане“ в страницата си в социалната мрежа „Фейсбук“.
Какво още написа Деян Николов може да видите тук: – https://www.facebook.com/DeyanNikolovVazrazhdane

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!