Десислава Георгиева от “Възраждане” : Мостът над река Марица не е ремонтиран от 1964-та година 

Кандидатът за кмет на община Пазарджик от “Възраждане” – Десислава Георгиева беше на място, за да провери състоянието на моста над река Марица.

“Не мога да скрия загрижеността си, този пътен възел, който свързва града, се е превърнал в символ на десетилетия безхаберия и произвол от страна на досегашните управляващи.

Бетонните конструкции и асфалтът се рушат и са особено опасни за преминаващите, а този мост не е ремонтиран основно от 1964-та година, което е израз на управленска немощ и безхаберие. Недопустимо е такава важна част от стратегическата инфраструктура на града да е в такова окаяно състояние. Ремонтът и обезопасяването му трябва да бъдат водещ приоритет на новата общинска администрация. Аз, като кандидат за кмет на Пазарджик и заедно с моят екип  обръщаме специално внимание на този проблем. Наша основна цел е да възстановим това съоръжение и да осигурим безопасността на населението. Ще предприема всички необходими мерки за това.

Подкрепете мен и “Възраждане” на 29-ти октомври с номер 42 в бюлетината. Заедно ще успеем да си върнем Общината и да я направим по-добро място за живот. Вашият глас е важен”, коментира на среща с граждани кандидатът за кмет от “Възраждане”, Десислава Георгиева.

Възраждане е  номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?