Даниела Панчева от “Възраждане” : Вместо да се решават проблемите, те биват замитани под килима 

Даниела Панчева от “Възраждане” : Вместо да се решават проблемите, те биват замитани под килима 

Даниела Панчева е на 34 години, една от дейните активисти в листите на „Възраждане“, с издигната кандидатура за кмет на с.Джерман. Родена е в Кюстендил, но от 13 години живее в Джерман, което се намира на няколко километра от Дупница.

„Мотивирах се да заявя кандидатурата си,  заради множеството натрупани проблеми, които вместо да бъдат решавани, удобно са замитани под килима от сегашните управляващи.“ – заяви Панчева.

Тя смята за  основен приоритет решаването на проблема с водоснабдяването в селото. Също така желае  да подобри качеството на предлаганата услуга в местната детска градина, мотивирана е да промени инфраструктурата на площадките, на които  играят децата, превръщайки ги в по-безопасни и привлекателни.

„Като майка на две деца, не мога да остана безразлична към безхаберието и липсата на внимание към децата. Искам те да имат по-добри условия, да имат едно запомнящо се детство. Над 10 години съм пряк свидетел на разрухата, причинена от местната власт, а затвореното с катинар училище е пряко доказателство за замиращите образователни функции в Джерман.“

Даниела Панчева се присъединява към каузата на „Възраждане“, намирайки не само общи идеали и черти с хората в политическата организация, но също така и оценявайки свързването с историята и отстояването на българщината, които,  според кандидатката,  биват  измествани  все по-агресивно за сметка на сервилната политика на сегашните управляващи.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!