Групата на “Възраждане” в Общински съвет Пловдив спази обещанието си пред коматевци 

Групата на “Възраждане” в Общински съвет Пловдив спази обещанието си пред коматевци 

Днес се проведе поредното заседание на Общински съвет в Пловдив, като една от разглежданите и гласуваните точки беше предложението на кмета на район Южен за изграждането на нов голям парк в района на квартал “Коматево”. Това действие е следствие на желанието на над 3800 жители на кварталите “Коматево” и “Остромила” да бъде изградена зона за спорт и отдих, в близост до двата квартала, които се развиват с изключително интензивни темпове. 

Групата на “Възраждане” подкрепи предложението, като председателят – Господин Апостолов подчерта, че той, в качеството си на кандидат за кмет на район Южен на изминалата кампания за местния вот се е срещал с жителите на “Коматево” и е поел ангажимент към тях, паркът, за който те настояват да бъде осъществен с подкрепата на “Възраждане”. 

“Това е първата от поредица стъпки на групата на “Възраждане” в Общински съвет, които ще докажат, че нашите думи, действия и дела са в пълен синхрон, а единственото, за което се борим е да подобрим живота на съгражданите си, защото те го заслужават”, коментира на заседанието Господин Апостолов. 

От “Възраждане” прочетоха и декларация от трибуната на Общински съвет, като основните акценти в нея бяха тежкото финансово състояние на Общината, за което са инициирали пълен и независим финансов одит, проблемите, произтичащи от многобройните и постоянни инфраструктурни ремонтни дейности, които са некоординирани, некачествени и неизпълнени в срок и недостатъчният брой ясли и детски градини – проблем, касаещ цялата Община, и който е пренебрегван през изминалите управленски мандати. 

“Искаме да заявим ясните си намерения, по време на мандата ни като общински съветници, че искаме да сме близо до хората, чувайки ги и откликвайки на техните нужди и да допринесем за развитието и благото на града ни, който да стане един по-добър град за живот и реализация за всички нас”, декларираха от групата на “Възраждане”.

Актуално

Вера Димитрова

„Възраждане“ ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ при условие, че ПП-ДБ подкрепи декларацията на „Възраждане“

Звезделина Каравелова

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!