Господин Апостолов от “Възраждане”  на отворена среща с граждани : Район Южен не трябва да продължава да се управлява така, това е недопустимо 

На 18.10 в град Пловдив, хотел “Тримонциум”, се проведе официална среща, на която присъстваха  доктор Костадин Костадинов, кандидатът за кмет от “Възраждане” и настоящ народен представител – Ангел Георгиев,  кандидатите за районни кметове и  граждани, които искаха да се запознаят отблизо с основните приоритетни точки в предизборната програма на кандидатите.

Събитието предизвика голям интерес сред пловдивчани и мнозина от тях споделиха, че виждат във “Възраждане” политическата организация, която се бори за запазване на България като свободна и независима държава, неподчинена на чужди интереси.

Кандидатът за кмет на район Южен – Господин Апостолов, гради дългогодишна  успешна кариера в сферата на финансовите и счетоводните услуги, но е силно мотивиран да докаже на жителите на “Южен”, че реална политическа алтернатива има и тя се нарича “Възраждане”.

“Районът е откъснат от останалата част на града и е блокиран от строителна техника и разкопани улици, всички ремонтни дейности се извършват без ясен план и визия за бъдещето развитие на града и е недопустимо да се изграждат малки отсечки, които да се довършват по 2-3 години. Изкопаната дупка на ул. “Петър Стоев”стои седем месеца. Хората не могат да се приберат в домовете си. Спешно трябва да се изгради нова ясла и детска градина в развиващия се с бързи темпове квартал “Остромила” и да се разшири ДГ”Ралица” в Коматево. Всички паркове трябва да се подобрят, сега десет деца чакат за две люлки, няма осветление или лесен достъп за лица в неравностойно положение. Трябва да се изградят нови паркове в районите на стадион “Спартак” и около футболен комплекс “Ботев 1912” в ж.к. “Коматево”. Сметопочистването е под всякаква критика и трябва да се работи за подобряване на чистотата в района. Необходимо е ул. “Димитър Талев” да се разшири и да се изгради пътен лъч, свързващ ж.к. “Остромила” с ж.к. “Коматево”.

Аз имам ясен план и програма как това да се случи и съм тук, заради хората, защото управлението не е самоцел за мен, напротив – искам да подобря живота на своите съграждани, искам всички да живеем в един по-красив и устроен град. Район Южен не може да продължава да се управлява по този некомпетентен начин, това е недопустимо”, заяви на срещата с граждани кандидатът за кмет от “Възраждане” на Район Южен.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!