В Кочериново се проведе среща между граждани и кандидатите за кметове и общински съветници от “Възраждане”

В Кочериново се проведе среща между граждани и кандидатите за кметове и общински съветници от “Възраждане”

На 18-ти октомври се проведе Отворена среща между жителите на град Кочериново и кандидатите за кметове и общински съветници от “Възраждане”. На срещата присъства и народният представител Димчо Димчев, който отговори на всички въпроси от национален характер, които вълнуваха гражданите.

На събитието бяха обсъдени основните проблеми на Общината, начините и методите за тяхното решаване и системната политика, която кандидатите желаят да интегрират в местното управление, а отвореният формат на събитието позволи на гражданите да изразят своите позиции и виждания за управлението на Общината. Кандидатът за кмет на община Кочериново – Любка Джонова притежава опит и познания в сферата на общинската администрация, както и за  системните и структурни  проблеми, които възникват при управлението и ясните и конкретни формули за тяхното разрешаване.

Своите програмни приоритети изложиха и кандидатите за общински съветници Валентина Чонева, Райко Коларов и Жулиета Лазова.

“С общи усилия, прозрачност и диалог, кандидатите представиха една нова визия за община Кочериново, която може да стане реалност, и която “Възраждане” ще реализира”, коментира кандидатът за кмет Любка Джонова.

Възраждане е с номер 4 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!