В Кочериново се проведе среща между граждани и кандидатите за кметове и общински съветници от “Възраждане”

На 18-ти октомври се проведе Отворена среща между жителите на град Кочериново и кандидатите за кметове и общински съветници от “Възраждане”. На срещата присъства и народният представител Димчо Димчев, който отговори на всички въпроси от национален характер, които вълнуваха гражданите.

На събитието бяха обсъдени основните проблеми на Общината, начините и методите за тяхното решаване и системната политика, която кандидатите желаят да интегрират в местното управление, а отвореният формат на събитието позволи на гражданите да изразят своите позиции и виждания за управлението на Общината. Кандидатът за кмет на община Кочериново – Любка Джонова притежава опит и познания в сферата на общинската администрация, както и за  системните и структурни  проблеми, които възникват при управлението и ясните и конкретни формули за тяхното разрешаване.

Своите програмни приоритети изложиха и кандидатите за общински съветници Валентина Чонева, Райко Коларов и Жулиета Лазова.

“С общи усилия, прозрачност и диалог, кандидатите представиха една нова визия за община Кочериново, която може да стане реалност, и която “Възраждане” ще реализира”, коментира кандидатът за кмет Любка Джонова.

Възраждане е с номер 4 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?