“Възраждане” учредява организация в град Сопот 

“Възраждане” – единствената политическа сила, която бележи  ръст в общественото одобрение учредява поредната организация в страната, този път във възрожденския Сопот.

Д-р Костадин Костадинов отговори на въпроса защо организациите се учредяват единствено от председателя -“ Ние  нямаме за цел, просто да участваме във властта, ние искаме да унищожим настоящия корупционен модел на управление, който превръща България в умираща, рушаща се територия. Искаме да превърнем България в съвсем различна държава.

Най-големият ни враг и най-големият ни съюзник сме ние самите, трябва да сме здраво  стъпили на земята. Учредили сме близо 110 организации в България и чужбина, когато “Възраждане” управлява държавата, тези хора ще излязат от вашите среди, затова и отговорността към вас  е голяма – да бъдете честни, морални хора, които държат на думата си и положението им е следствие на работата и заслугите им, а не защото имат пари”, коментира лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Голяма заслуга за учредяването на организацията има народният представител и кандидат за кмет на община Карлово – Кръстьо Врачев, както и усилията и трудът на местната организация, която отличи председател – Иванка Танчевска, заместник-председател Стоян Стоянов и секретар – Мария Атанасова.

“Възраждане” расте не с дни, а с часове и това е напълно закономерно, защото “Възраждане” е мисия, призвание, посвещение и начин на живот. Апелирам за подкрепата и доверието на всички граждани да подкрепят нашите кандидати, за да покажем колко различна може да бъде България, ако управляваме ние”  коментира след учредяването на организацията кандидатът за кмет от “Възраждане” – Кръстьо Врачев .

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Инж. Коста Стоянов, „Възраждане“: За АМ „Хемус“ в бюджета за 2024 година са предвидени над 233  милиона лева

Групата на “Възраждане” в Общински съвет Карлово: Извършват се действия, в грубо нарушение на правилника 

Димитър Гюрев  се срещна с кмета на Община Лъки, във връзка с рестриктивния воден режим в село Джурково