“Възраждане” се доверява на Симеон Петров за районен кмет на Източен 

“Възраждане” се доверява на Симеон Петров за районен кмет на Източен 

Кандидатурата районен кмет на Източен е Симеон Петров, който завършва висше образование в ПУ “Паисий Хилендарски”, със специалност “Университетска  биология” – степен бакалавър, а след това защитава и степен магистър – “Паразитология” в същия университет. Богатата му трудова биография включва множество успешни дейности, в сферата на услугите и фармацията.

“Район Източен е един от районите, на които, изглежда се обръща най-малко внимание, изостава в развитието си, обновяването на инфраструктурата и подобряването на качеството на живот на неговите жители.

Източен има множество квартали, които имат характерни проблеми, но сред общите и основните са шумът и огромното количество на отпадъците, които се трупат ежедневно в незаконни сметища, формиращи се в квартал “Столипиново”. Същите редовно се палят и обгазяват, както район Източен, така и съседните квартали и райони. Необходимо е да не се допуска трупането и събирането на отпадъци в тези импровизирани сметища и да се извършва ежеседмично тяхното премахване и извозване.

По отношение на инфраструктурата, квартал “Изгрев” има много проблеми – разрушени тротоари, неподдържани улици, недостъпна чистота и ясно изразен недостиг на зелени площи и паркове. Има нужда от изграждане и поддържане на зони за отдих и спорт. Улиците “Славянска”  и “Богомил”, например, имат спешна нужда от подмяна на настилката.

Време е район Източен да има кмет, който има ясна визия за развитието на кварталите, включени в него, смелост да я осъществи и характер, за да отстоява принципите си и интересите на своите съграждани”, заяви Симеон Петров – кандидатът за кмет от “Възраждане”.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!