„Възраждане“ призовава МВР да не допуска деца и непълнолетни лица на гей парада в София

„Възраждане“ призовава МВР да не допуска деца и непълнолетни лица на гей парада в София

Семейството е основната най-малка единица на българското общество. То е структуроопределящата тъкан и се състои от мъж и жена, както е написано в Конституцията – върховният закон на страната ни. Днес семейството е атакувано по всевъзможни начини,с което се отслабва и българското общество. 

В ежедневието ни навлизат западни течения, които опитват да нахлуят и в българските училища и от най-ранна детска възраст да обяснят на децата ни какво е гей и как мога да избират какъв да е полът им. 
Днес за поредна година ще се проведе събитие, което е несъвместимо с нравствените порядки, то е пошла демонстрация на неморалното и на различното, която незнайно защо гей обществото иска да натрапи в ежедневието ни. Тази демонстрация е разрешена от българските институции, а нейното провеждане ще бъде грижливо пазено от българската полиция. 
„Възраждане“ се противопоставя на провеждането на гей парад в София, който днес по софийските улици ще бъде грижливо поднесен не само на столичани, но ще се проведе и пред очите на деца и подрастващи. Това, което „Възраждане“ отчита като свой успех, е липсата на детска сцена тази година, което вероятно е повлияно и от острата реакция на нашата младежка организация миналата година. Призоваваме всички български родители да държат надалеч децата си от терените, на които  се провежда гей парадът, а полицията да не допуска на събитието непълнолетни лица.
Представители на „Възраждане“ днес ще подкрепят „Походът на семейството“ в защита на номалността и българското семейство.

Актуално

Вера Димитрова

„Възраждане“ ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ при условие, че ПП-ДБ подкрепи декларацията на „Възраждане“

Звезделина Каравелова

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!