„Възраждане“ представи кандидата си за кмет в град Кюстендил

„Възраждане“ представи кандидата си за кмет в град Кюстендил

Политическата формация се доверява на Мира Миркова за предстоящата кметска надпревара

Вчера на пресконференция в град Кюстендил беше представен кандидатът за кмет на „Възраждане“. На  нея присъстваха Димчо Димчев – народен представител на „Възраждане“ в 49 Народно събрание, Валери Стоилов –председател на структората на „Възраждане“ в Кюстендил, и Мира Миркова – кандидатът, на който се доверява „Възраждане“ за предстоящата кметска надпревара.

Мира Миркова е българка, живяла дълго време в Испания, която се завръща в страната ни по една причина, както сама казва: „От любов към Родината, колкото и клиширано да звучи.“. Тя е криминолог по професия, завършила е Криминология и социални науки в  Университета в Хирона, Испания. След това е специализирала в експерт по интегрална сигурност. Има още специализации по Криминална психология, Профайлинг и Невербална комуникация.

В професионален план е работила в области като частно разследване, индустриален и политически шпионаж, разслеване на данъчни измами и корупционни практики.

Като своя основна цел Мира Миркова посочва преодоляването на апатията на хората и връщане на вярата им в това, че всичко може да се промени. Тя смята, че желанието на всички в Кюстендил да живеят в едно по-хубаво и добро място зависи от гражданина до кмета  и общинската администрация. Не отрича някои положителни неща, които са направени в града, но смята, че е недостатъчно и че липсва дългосрочна визия за развитие.

С така представената кандидатура „Възраждане“ влиза с перспективен кандидат в предизборната надпревара, който притежава западния опит и желание да го приложи в страната ни. Издигането на Мира Миркова е последователно продължение на политиката на „Възраждане“ да привлича българи да се завръщат в България, за да живеят,  отглеждат децата си тук и да прилагат професионалния си опит и придобити умения в родината ни.

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!