„Възраждане“ организира желаещи да опазят Паметника на Съветската армия

„Възраждане“ организира желаещи да опазят Паметника на Съветската армия

За това съобщи Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук. От „Възраждане“ са създали и група в мрежата за бърза координация и организация, ако се налага. Ето какво написа председателят на парламентарната група на „Възраждане“ в страницата си късно снощи.

„ПОРЕДЕН УСПЕХ

Успяхме да откажем управляващия режим от плановете му да събори Паметника на Съветската армия. Засега. Отказаха се и от плановете си да го прехвърлят на Столичната община, защото усещат какво ще се случи на местните избори след два месеца, тъй като шансът „Възраждане“ да ги спечели расте не с дни, а с часове.

Не са се отказали обаче от идеята си да махнат паметника в следващите дни и седмици. Ето защо ви каня, най-вече тези от вас, които са софиянци, да се включите в тази група. Тук ще се координираме за защита на един от символите на антифашизма в България.

Линк към групата: https://m.facebook.com/groups/1515761415827056/?ref=share

Фашизмът на управляващата тройна коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ трябва да бъде спрян и ще бъде спрян. „Възраждане“ ще направи всичко, каквото е необходимо, за да го унищожи. Мястото на съвременните фашисти е там, където е мястото на техните предшественици – първо в затвора, а след това на бунището на историята.“, написа Костадинов в страницата си.

Цялата публикация може да видите тук: https://www.facebook.com/kostadin.eu

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!