“Възраждане” номинира Касим Садък за евродепутат 

“Възраждане” номинира Касим Садък за евродепутат 

На пресконференция “Възраждане” обяви имената на кандидатите за евродепутати, на които се доверява политическата организация за предстоящия европейския вот. От най-голямата политическа сила залагат и на юристът Касим Садък.

Касим Садък  е завършил Юридическия факултет на Русенски университет „Ангел Кънчев“, където защитава магистратура със специалност право. Специализирал е като законодателен сътрудник по студентска програма за законодателни проучвания в Народното събрание. Работил е като помощник нотариус в град Кубрат. От края на 2019 година работи като адвокат на свободна практика, като е член на адвокатска колегия Русе.  Заклет преводач е от турски и английски език. Заместник председател е на структурата на „Възраждане“ в гр. Кубрат.

От “Възраждане” посочиха, че Касим Садък изпълнява всички условия и изисквания за професионална подготовка и лични качества, които са били търсени по време на избора на кандидати. Той е родолюбец, отдаден на каузата България, честен, открит и морален човек и професионалист в своята сфера.

“Благодаря на ръководството за оказаната ми чест и отговорност да бъда част от тази така важна листа. Имаме силата, увереността и куража да променим, не само облика на България, но и на Европа. Заедно ще възродим забравените традиционни ценности и добродетели и ще изчистим имиджа на политиците пред хората, като покажем едно открито и честно лице пред тях”, заяви на среща с граждани, номинираният за евродепутат Касим Садък.

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!