Възраждане: Монтана заслужава кмет като Петър Петров

Днес в Монтана се проведе пресконференция на „Възраждане“, на която участваха д-р Костадин Костадинов и адв. Петър Петров. На пресконференцията беше обявен кандидатът за кмет на „Възраждане“ в Монтана за предстоящия местен вот в края на годината.

„Възраждане“ ще се бори за кметското място с кандидатурата на адв. Петър Петров.

„Неслучайно Монтана е първият град, в който „Възраждане“ обявява кандидата си за кмет на града. Това е областният град в България, в който „Възраждане“ е втора политическа сила. “, това каза Костадин Костадинов на пресконференция, която проведе днес в град Монтана заедно с адв. Петър Петров. 

За този резултат той благодари на съмишленика си и на местните възрожденци, които са създали и са успели да развият независима организация, каквато е „Възраждане“ в един феодален град като Монтана.

„За нас Монтана е много важен град. Ние обръщаме голямо внимание на българския северозапад, неслучайно последният конгрес на „Възраждане“ се проведе във Видин. Заради това и днес съм тук, защото гледаме отговорно на града и региона и поради това предлагаме кандидатура за кмет на града, която е алтернатива на досегашния кмет.“, добави Костадинов.

Петър Петров е роден на 14 март 1983 г. През 2006 г. завършва Право в СУ “Св. Климент Охридски”. След това практикува в сферата на гражданското съдопроизводство. Реализирал е и инвестиционни проекти на чужди инвеститори в областта на строителството и покупката на недвижими имоти в България. През 2014 г. става един от учредителите на партия „Възраждане“. В момента е зам.-председател на „Възраждане“ и зам.-председател на ПГ на „Възраждане“, народен представител трети мандат. 

 

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!