„Възраждане“ издига двама народни представители като кандидати за кмет на Карлово и Асеновград

„Възраждане“ издига двама народни представители като кандидати за кмет на Карлово и Асеновград

На 03.09.2023г на  пресконференция в БТА-Пловдив, бяха представени кандидатите за кмет на Възраждане за град Карлово и град Асеновград.

Народният представител Стоян Таслаков представи двете кандидатури – на Кръстьо Врачев за град Карлово и Димитър Гюрев за град Асеновград.

Той акцентира върху смяната на цялата философия за общинско управление и връщането на управлението в ръцете на хората, чрез провеждане на местни референдуми.

Кандидатът за кмет на община Карлово е Кръстьо Врачев – по образование – инженер технолог изложи  концепцията си за управлението на община Карлово, която включва – изграждане на стратегия за фармацевтични услуги, до които да имат достъп всички живущи на територията на общината, подобряване на транспорта, изграждане на приют за бездомни животни, повишаване на стандартите за хранене в детските градини, като на последните се доставят висококачествени продукти от местни производители, с което се стимулира и българското производство.

Димитър Гюрев – кандидат за кмет на  “Възраждане” за град Асеновград, по образование е макроикономист, с опит  в сферата на енергетиката. Той акцентира върху няколко основни проблема, чието разрешаване е заложено в програмата му за община Асеновград – спиране на прекомерното презастрояване на града в вътрешността му, по-добра и ефективна политика за управление на общинските имоти, улеснен достъп на всички жители на града до градската транспортна мрежа, справяне с демографската криза на местно ниво и насочване на младите към активни спортни занимания, за което ще се изгради подходяща инфраструктура. Гюрев добави още, че е важно да бъде възстановено на лятното кино в града, идеята за обществено допитване за построяване на войнишки паметник в Асеновград, създаването на възможност за общината да участва активно и да обогатява учебния процес, чрез подходящи извънкласни занимания.

Какво още казаха кандидатите може да видите тук: https://www.facebook.com/vazrajdaneplovdiv

Актуално

Николай Костадинов, „Възраждане“: Община Варна нехае за безопасността на жителите си

Структурата на „Възраждане“ в Търговище проведе първото си събрание след изборите

Костадин Костадинов: Това е България в последните 35 години

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!