Възраждане: Заедно спасихме един български гражданин, защото там, където има и един българин, е България

През изминалата седмица станахме свидетели на репресия над български гражданин  чрез институция, която се използва като бухалка. Разбира се, българските граждани са запознати с тази практика от времето на ГЕРБ-СДС, но очевидно е, че техните коалиционни партньори от ПП-ДБ, които обещаваха промяна, реализираха подмяна, изпиране и бързо усвоиха порочните модели на ГЕРБ-СДС.

В четвъртък стана ясно, че съпругата на гражданина Григор Димитров не знае къде е задържан той. След като народният представител Стоян Таслаков осъществи контакт с нея, се изясни ситуацията около това, че от два дни съпругът ѝ е в неизвестност, от МВР не дават никаква информация, което я затруднява  да го открие. Причината е, сигурни сме няма да сте изненадани – фейсбук пост на лично съобщение към Тодор Тагарев.

От информацията, предоставена от съпругата му, стана ясно, че причината е по-скоро обида, но не и заплаха за елиминиране.

Бързата намеса  на „Възраждане“ и силният обществен натиск в социалната мрежа, са причината днес Григор Димитров да е на свобода. Той е при семейството си, а ние сме щастливи, че успяхме да му помогнем, защото там, където има и един българин, е България.

Битката е спечелена, но не и войната. Предстои следващото дело на 27 юли, защото прокуратурата обжалва. Ние от „Възраждане“ оставаме до нашия сънародник както бихме застанали до всеки българин.Призоваваме всички наши сънародници да следят темата, защото само заедно и обединени можем да се защитим.

С уважение, 

Екипът на „Възраждане“

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!