Владимир Станоев е кандидатът за кмет на община Бобов дол от “Възраждане”

Владимир Станоев е кандидатът за кмет на община Бобов дол от “Възраждане”

Владимир Станоев е изборът на “Възраждане” за кандидат за кмет на община Бобов дол. Той споделя, че това, което го е мотивирало да се включи в кметската надпревара е ясното осъзнаване, че “Възраждане” е  политическата организация, която защитава всичко българско и родно, както и забравените в днешно време морални ценности и патриотично чувство.

 

“Понякога е добре да се загърбят политическите пристрастия при изготвянето на важни  становища на местно ниво,  но в определени ситуации е нужно да се изисква от представителите ни в парламента вземането на най-изгодните за общината политически решения.

Ето защо един от моите основни приоритети, който би се превърнал в разковничето на едно успешно управление е постоянния и непрекъснат контакт с жителите на общината. Близостта с хората и пряката връзка с тях, са гарант за решаването на всички местни, наболели проблеми и сигнали.

 

Затова излезте и гласувайте с номер 42, за да работим заедно за по-доброто бъдеще на нашата община.

Основният приоритет, който би се превърнал в разковничето на едно успешно управление е постоянният и непрекъснат контакт с жителите на общината. Близостта с хората и пряката връзка с тях са гарант за решаването на всички местни, наболели проблеми и сигнали, също и честно  и открито управление с пълна прозрачност при вземането на важни за общината решения.  Допитване до хората по най-важните въпроси, чрез електронен портал за референдуми, свободен достъп до общинската администрация и вежливо обслужване и отношение от страна на служителите.  Насърчаване към опазване на околната среда, природата и животните и грижа за подрастващите, чрез серия от разнообразни мероприятия и финансиране  и подпомагане на местните спортни дружества за организиране на повече спортни събития и развитие на местните спортни клубове за деца и подрастващи.

Вярвам, че избирайки номер 42, вие гласувате за по-добро бъдеще на нашата община и ще работим заедно за нейното благоденствие и възраждане”, заяви кандидатът за кмет от “Възраждане” – Владимир Станоев.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!