Възраждане подкрепя протестите

В интернет пространството се разпространява покана до всички партии за участие в протестите за оставка на правителството и главния прокурор.

Информираме ви, че към момента Възраждане не е получила официално подобна покана, но като политическа организация, съставена изцяло от граждани – доброволци, ръководството, членовете и симпатизантите на Възраждане присъстват на протестите във всеки град на България.

Не демонстрираме партийна принадлежност, защото призоваваме протестите да останат граждански и да се сведат до две искания: ОСТАВКА на Правителството и ОСТАВКА на Главния прокурор. След постигането на целта, всяка партия и личност ще има възможност да представи възгледите си пред гражданите, за чиито глас ще се бори на предстоящите избори.

Ние подкрепяме протестите и заставаме на един площад заедно с представители и на други политически сили, защото само обединени ще успеем да постигнем общата си цел, която е ОСТАВКА.

От Възраждане призоваваме за обединение вече шест месеца и въпреки, че останалите политически сили, заявяващи се като опозиция, не ни подкрепиха на 27 януари на протеста пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), на 7 февруари, на 14 май и 15 юни пред Народното събрание, днес обединението е факт.

Факт са и опитите да бъде разсеяна обществената енергия и отделни политически личности и партии да изпъкнат или пък да бъдат обезличени. Това не се случва, въпреки умората на гражданите, а ние от Възраждане постигнахме една от целите си - пробуждане на гражданското общество!

Подкрепяме протеста и ще продължаваме да сме на площада до ОСТАВКА!

Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2021 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com