Мощна международна подкрепа за Костадин Костадинов от Унгария

В централата на Възраждане пристигна официално писмо от председателя на унгарската патриотична формация "Наша Родина" - Ласло Тороцкай, в което унгарските патриоти и защитници на Европа от имигрантските нашествия, изказват своята пълна подкрепа за кандидатурата на председателя на Възраждане - Костадин Костадинов, преди балотажа на кметските избори във Варна в неделя. "Наша Родина" е сравнително нова унгарска политическа партия, изповядваща идеите на патриотизма, консерватизма и социалното равенство. Нейният лидер - г-н Ласло Тороцкай, през 2013 година, с близо 72% от гласовете е избран за кмет на община Ашотхалом, която е разположена по границата със Сърбия. По време на мигрантските нашествия към Европа през 2015 г., Ласло Тороцкай е един от първите унгарски политици, които започват да организират доброволни отряди за защита на унгарската граница, а под негово давление унгарското правителство изгражда и защитна стена по протежение на цялата своя южна граница. Ето и пълния текст на писмото:

ПП "Наша Родина"
30 октомври 2019 г.
С. Ашоттхалом

С настоящото писмо, бих искал да изразя своите най-сърдечни поздравления към Костадин Костадинов и Движение "Възраждане", относно постигнатите на 27 октомври 2019 г. хубави резултати на варненските местни избори, които въпреки масовите опити за фалшификации се оказаха успешни. Изпреварвайки социалистите, на 3 ноември 2019 г. на предстоящия балотаж българските патриоти, могат да спечелят битката за кметството на Варна.

Движение "Възраждане" е един истински български еквивалент на Движение "Наша Родина". Освен общите си идеологически корени, нашите две формации си приличат дори по кариерите и политическия опит на лидерите на двете движения.

Варна е един изключително важен град в историята на българо-унгарските отношения. Повече от 400 години преди руснаците, ние унгарците направихме първия опит за освобождаването на България от турско робство, през 1443 - 1444 г., под ръководството на Янош Хунияди. Варна е град символ в общата ни история.

Като практикуващ кмет, мога отговорно да заявя, че Костадин Костадинов е най-подходящия кандидат за кмет на Варна, и с голямо удоволствие препоръчвам на варненци да изберат именно него.

С приятелски поздрав,
Ласло Тороцкай
председател на ПП "Наша Родина"

Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com