Ключови думи:

Днешният управляващ „елит“ мрази Родината си и негова най-голяма мечта е да уреди децата си да живеят луксозно на запад с крадени оттук пари. Този елит открито ни убеждава, че България е пред изчезване, че нашите деца трябва да бягат оттук, че народът ни е извървял историческия си път и всичко това е предначертано и е в името на евроатлантическите ценности и множеството свободи.
Аз не съм съгласен. Ние от Възраждане не сме съгласни. Мисля, че е крайно време всички заедно да станем и да кажем на...

Една история за завзети от Турция и доброволно предадени от България земи и води, за национално предателство, за българска капитулация, за съвременно чуждопоклонничество и загуба на български идентитет.
Добре дошли в устието на р. Резовска - мястото, за което България почти щеше да води война с Турция през 1979 г., и което същата тази "наша" България предаде без бой в ръцете на турците през 1997 г.

Онзи ден Бойко Борисов инспектира един от най-големите корупционни проекти в държавата - строежа на бул. "Васил Левски" във Варна. 1 км от булеварда струва почти 30 млн лв! У нас обаче и краденето не е както трябва - булевардът трябваше да е готов на 15 август, но изглежда ще се забави поне още една година. Което не попречи на Борисов бодряшки да излъже, че ще го приключат до 4 месеца. Въпросът е - колко точно оскотели и деградирали "българи" ще гласуват за ГЕРБ на следващите избори, доволни от това, че...

Според Цветан Цветанов ГЕРБ и държавата са едно и също нещо, и който работи срещу гербо-патриотичния режим, работи срещу България. Грешите, Цветанов. Държавата не сте вие, държавата - това сме ние, българите, от които вие и вашите съучастници от т. нар. патриоти отдавна сте се отписали доброволно.

Вчера видях две българки, живеещи във Франция, които говореха с децата си на френски. Оказа се, че малките българчета не знаят майчиния си език. Когато питах жените защо не са научили децата си на български те казаха, че така по-лесно ще се интегрират в средата. Кажете ми, сънародници, що за човек, жена и майка трябва да си, за да не предадеш на детето си най-свидното и милото, което можеш да му дадеш - родния си език...

Една от най-красивите българки и миналогодишна представителка на България на конкурса Мис Вселена в Лас Вегас - Николета Тодорова, изрази своето мнение относно евентуалното влизане на България в Еврозоната и приемането на еврото у нас.

Страница 1 от 3

Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2021 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com