Атанас Василев е новият председател на „Възраждане – Лом“

Атанас Василев е новият председател на „Възраждане – Лом“

На редовно проведено събрание в новия клуб на местната структура на „Възраждане“ в град Лом бяха издигнати и обсъждани кандидатури за нов състав на нейното ръководство. Това се наложи, след като миналата седмица беше снето доверието на централните органи на партията от предходното ръководство и то бе отстранено.

След представяне на кандидатите и проведени обсъждания и дебати между присъстващите 25 членове на структурата чрез гласуване с мнозинство бе избран Атанас Василев за председател, Първан Първанов – зам.-председател и Огнян Илиев – секретар. Беше решено занапред редовните събрания да се провеждат всеки понеделник от 18:00 ч. в клуба на „Възраждане“, намиращ се на адрес: гр. Лом, ул. „Варош“, като на тях ще присъства и народният представител  от парламентарната група „Възраждане“, избран от област Монтана и зам.-председател на политическата организация. Бяха предприети и първите действия на структурата с оглед наближаващите избори и тяхната организация на местно ниво.

„Възраждане“ пожелава успех на ръководството и членовете на структурата на в град Лом на предстоящите местни избори и се надява с обединени усилия тя да расте и да се налага все повече като водеща политическа организация, работеща за интереса на българските граждани в крайдунавската община, с ангажимент към исканията и проблемите им.

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!