Ангел Георгиев

НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Ангел Георгиев е народен представител от парламентарната група на “Възраждане” в 47-то, 48 и 49-то Народно събрание. Роден е в град Видин, където завършва средното си образование, а висшето си образование продължава и завършва във Великотърновски университет “Св. Св. Кирил и Методий”, където придобива магистърска степен, специалност “Право”. През 2014 година става един от учредителите на “Възраждане” и член на Организационния съвет, както и областен координатор на “Възраждане” за областите Пловдив и Смолян.

Продължава професионалното си развитие, като работи за редица големи компании, в аутсорсинг сферата, комуникационните системи и управлението на човешки ресурси и големи групи от хора.

Ангел Георгиев е сред най-активните народни представители, що се отнася до внесени Законопроекти, предложения и ангажираност към проблемите на гражданите на местно и национално ниво, изключително активен, по отношение на защитата на българската национална кауза в Македония, като по негово предложение се отпуска значителна сума от бюджета за поддържане и възстановяване на български военни гробища зад граница. Член е на Комисия по външна политика, като е част от нея в 47-то, 48-то и 49-то Народно събрание и на Комисията по отбрана.

Публикации от Ангел Георгиев

25.04.2024

Ангел Георгиев: Трябва да казваме истината, а не да сме политически коректни 

Народният представител от “Възраждане”, Ангел Георгиев взе участие в заседанието на Комисия по правосъдие, вътрешни работи и сигурност към...
11.03.2024

Ангел Георгиев: Пълен провал на Министър – предателят и сглобката в сектор “Външна политика” 

Тотален провал и нежелание за помощ от страна на правителството на сглобката по случая с Милан Димитров   “Гледах...
13.02.2024

Ангел Георгиев “Възраждане” : Националните протести продължават 

“Няма да се примирим с потъпкването на законите и Конституцията. Държим да подчертаем, че в момента правовия ред в...
08.02.2024

Ангел Георгиев: Няма да им позволим да ни откраднат демокрацията. Така повече не може! 

Днес от най-голямата парламентарно представена опозиционна сила “Възраждане” организират протест пред сградата на Конституционния съд, заради системното и нагло...

Изказвания и позиции на Ангел Георгиев

Свържи се с Ангел Георгиев

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Вашето име
=

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!