Ангел Георгиев от “Възраждане” в ефира на “БНТ” : Най-важното е един кмет да е морален и да иска градът, който управлява да се развива 

На въпроса в предаването “Референдум” : Кое е по-важно – един кмет да е добър визионер или добър администратор, кандидатът за кмет от “Възраждане” Ангел Георгиев отговори – “И двете, но най-важното е един кмет да е с морал и да иска градът, който управлява да се развива.

В момента голяма част от кметовете имат управленски потенциал, но най-важни за тях са корупционните схеми, в които те са се оплели до невъобразимост, както е случаят с ГЕРБ  и затова градът не се развива. Това, на което ние акцентираме е честно и прозрачно управление, разсичане на корупционния възел, прекратяване на транспортния хаос, подобряване на градския транспорт, подобряване на чистотата, решаване на проблема с презастрояването.

За да се изпълни всичко това – номерът на бюлетината е 42” заяви в ефира на “БНТ” в предаването “Референдум” кандидатът за кмет от “Възраждане” – Ангел Георгиев.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?