Ангел Георгиев : ГЕРБ не искат да работят за Пловдив, а  да създадат поредния олигарх 

Ангел Георгиев : ГЕРБ не искат да работят за Пловдив, а  да създадат поредния олигарх 

Кандидатът за кмет от “Възраждане” – Ангел Георгиев заяви твърдото си намерение да изпълни предизборната си програма.

“Пловдив има нужда от честно и прозрачно управление, от прекратяване на транспортния хаос, извършваните без стратегия ремонти, целящи единствено да се злоупотреби с общински средства. Пловдив има нужда от управник, който наистина вижда и разбира проблемите на съгражданите си и изразява ясно намеренията си да ги реши. След всички корупционни схеми, некачествени ремонти, пътна инфраструктура, напомняща лунен пейзаж, безкрайни общински средства, потънали в дълбокия джоб на някой местен олигарх, от ГЕРБ се държат така, сякаш последните три мандата Пловдив е управляван от друга политическа сила”, коментира на среща с граждани кандидатът за кмет от “Възраждане”.

Георгиев счита, че катастрофалното състояние на пътната инфраструктура, транспортният хаос и задушаващата бизнеса корупция са следствие на управлението досега.

“Тези хора, от така наречената ‘сглобка’ разграбват държавата ни пред очите ни, всеки ден го виждам в Народното събрание, нима ще им позволим да продължат да го правят и на местно ниво, да ограбват всички нас, жителите на Пловдив за да създадат поредния олигарх?

Единственият начин да се противопоставим на продаването на държавата ни на национално и местно ниво е масовото гласуване за единствената политическа организация, която наистина е тук за хората, за бъдещето, за децата ни – “Възраждане”, заяви кандидат-кметът Георгиев, който е и народен представител в 49-то Народно събрание от групата на “Възраждане”.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!