Ангел Георгиев в ефира на “Пловдивска обществена телевизия”: Ще облекчим трафика със зелени вълни, умни светофари и многоетажни паркинги 

Ангел Георгиев в ефира на “Пловдивска обществена телевизия”: Ще облекчим трафика със зелени вълни, умни светофари и многоетажни паркинги 

В момента Пловдив е превърнат в модерен лабиринт, задръстен от строителна техника и ремонтни дейности. В програмата на “Възраждане”  и екипът на Георгиев, града има съвсем различна  визия и перспективи, а проблемът с транспортния хаос е разрешен чрез умни светофари, зелени вълни, безплатна  20-минутна Синя зона и многоетажни общински паркинги на достъпни и атрактивни цени.

“Ще работим с всички институции за разширяване на околовръстното шосе и изграждане на Югоизточния лъч, което също ще облекчи трафика и проблемите на шофьорите и гражданите в Пловдив. Искаме да въведем добрите практики в града и ние имаме редица мерки и идеи, които не чувам да се споменават от другите политически  формации. Например, всички говорят, че въздухът в Пловдив е мръсен, но основно в гетата се горят всевъзможни боклуци, включително и автомобилни гуми. Тук Общината може да вземе мерки и да се случи това, което ние реално искаме – просто законите да бъдат прилагани и да важат за всички, без значение от имущественото състояние и религия.

И това е една от целите ни – контрол върху незаконното изгаряне на отпадъци, също по-честото миене на улиците, което ще подобри качеството на въздуха, който дишаме всички ние.

Има редица добри практики и те биха могли да се обследват и въведат в Пловдив и точно за това ще работим.

Ако желаете  управляващи с визия за Пловдив, ако не искате сглобката да се възпроизведе и на местно ниво, ако не искате  корупцията да продължи, ако искате решаване на транспортния хаос и нови ясли и детски градини и грижа за града, гласувайте доверие на “Възраждане” с бюлетина номер 42”, заяви в ефира на “Пловдивска обществена телевизия”, кандидатът за кмет Ангел Георгиев.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!