Акцент в програмата на Климент Шопов е обновяването на тротоарната мрежа

Акцент в програмата на Климент Шопов е обновяването на тротоарната мрежа

Акцент в програмата на Климент Шопов е обновяването на тротоарната мрежа
Един от основните акценти в предизборната програма на кандидата за кмет на Сливен от „Възраждане“ – Климент Шопов, е подобряването на средата на живот в града.
„За да задържим младото население на град Сливен, трябва да подобрим средата, която ни заобикаля. За да осигурим  по-леки старини за нашите родители, трябва да подобрим средата, която ни заобикаля. Важна част в нашата среда са тротоарите.“, казва Климент Шопов във видео, посветено на темата и споделено в социалната мрежа Фейсбук.
Част от инфраструктурата в града е тротоарната мрежа, където се придвижват пешеходци. Рушащи се тротоари, липсващи плочки, неравности, стърчащи и опасни елементи, в редица части на града често тротоарът липсва, което е опасно, защото принуждава хората да се движат на пътното платно заедно с
автомобилите.
Необходимо е незабавно обновяване. Общата дължина на тротоарната мрежа в град Сливен е 640 км. Това е  дължината на пътя до София и обратно, пеш. Подновяването ѝ в рамките на един мандат би било практически и финансово невъзможно, затова от „Възраждане“ предлагат приоритетно
обновяване на тротоарните зони с висок поток от хора – училища, ясли и детски градини, детски площадки, болнични заведения, пенсионерски клубове и старчески домове. Ако гражданите на Сливен дадат доверието си на „Възраждане“ на предстоящите през октомври местни избори, обновяването на тротоарната мрежа в посочените приоритетни зони ще започне незабавно.
 
Какво още каза Клиент Шопов може да видите тук: https://www.facebook.com/vazrazhdane.sliven/videos/878116590542098

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!