Адв. Стефан Стефанов: Нашата програма за развитието на община Видин е социално ангажирана 

Стефан Стефанов, кандидатът за кмет на община Видин, издигнат от “Възраждане” заяви ясната си позиция за подкрепа на гражданите и развитие на социалната политика и подпомагане в региона.

“Нашата политика е амбициозна, ориентирана към социалната политика и подпомагане, икономическо развитие и подобряване на градската среда. Всички жизненоважни въпроси за общината е възможно да бъдат организирани чрез обществено допитване с референдуми, на които гражданите да могат да изразят своето мнение. Ежедневно кметът трябва да работи под мотото : “Какво свърших днес за община Видин”, гражданите трябва да гласуват информирано. Напълно е възможно допитване до гражданите по всичко въпроси с висок обществен интерес, включително и казуса със Синя зона.

Във Видин е налице демографска криза, при последното преброяване градът е намалял с 20 000 жители, категорично данъците не бива да бъдат увеличавани. Видинската община работи с общинско предприятие, което следва да понижи цените за сметосъбиране, сметоизвозване и депониране на отпадъците, въпреки това, такса “Смет” е повишена драстично, градът се обезлюдява, а ние увеличаваме такса “Битов отпадък”. Трябва да бъде променена формулата и стратегията за формиране на този данък по справедлив начин, така че да не ощетява видинчани”, заяви в телевизионно предаване кандидатът за кмет от “Възраждане” – Стефан Стефанов.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!