Ключови думи: ,

Вчера по време на пресконференция в централата на ГЕРБ бе лансирана новата теза на властта относно протестите в село Шарково. Типично за управляващите в параноя диктаторски режими, и тази версия почива изцяло върху някаква илюзорна конспирация. Освен всичко останало, народният представител Тома Биков отбеляза: „Между другото там има локализирана и още един тип група. Това е, хора, около които бяха и на протеста на фермерите. Хора, които са от партия или гравитират около една маргинална на пръв поглед партия – „Възраждане“ – която прави най-различни призиви срещу националната сигурност на България.“

Първо. Господин Биков! Откровено ви благодарим, че неволно потвърдихте публично една старателно крита истина и тя е, че „Възраждане“ не е маргинална организация. И единствено обслужващите ви медии и социологически агенции прикриват този факт. Ние отдавна надхвърлихме очакванията на недоброжелателите си и става все по-трудно да ни държите далеч от очите и ушите на сънародниците ни.

Второ. Все пак не сме в състояние да сдържим нестихващия ни присмех към нелепото обвинение, че отправяме призиви срещу националната сигурност на България. Биков! Ако вие и вашите съучастници се олицетворявате с националната сигурност, то да, ние отправяме призиви срещу нея! Но определено имаме различни разбирания за държавата и народа, към които за наше разочарование се числите и вие.

В този ред на мисли… Не буди съмнение защо още на следващия ден, т. е. днес, в централната си емисия новини най-голямата частна телевизия у нас възприе безкритично тезата на политическата върхушка и се постара да внуши, че „Възраждане“ действа под наставленията на БСП и се явява неин инструмент. Тук въобще не смятаме да влизаме в обяснения срещу подобни нагли манипулации. Ние нямаме за какво да се оправдаваме! Особено в отговор на клевети от издънки на режима отпреди 89-та. Половината от нас, за разлика от хулителите ни, не са били на възраст дори да бъдат чавдарчета. За сметка на това обаче ни съдят последователи на човек, полагал клетва към Партията – майка. Същият, за когото през 2012 г. не друг, а днешният ни герой Тома Биков заяви: „Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. … В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател.“

В рамките на два дни бяха задържани двама от областните координатори на „Възраждане“.

Вчера, 14.07.2018 г., организаторът за Пловдив Ангел Георгиев бива спрян от полицията. Формалният повод е събирането на подписи за референдум против приемане на еврото, една вече 3-месечна инициатива на „Възраждане“, на незаявено предварително място. Освободен е без да му бъдат върнати личните документи.

Днес, рано сутринта в 5:30 часа, преди да потегли за Шарково е арестуван и координаторът за Бургас Владимир Павлов. Задържането е извършено показно, на публично място, от цивилни лица, без легитимиране. Първоначално е пуснат, но след като му изтриват всички снимки и клипове в телефона от вчерашния протест в Шарково, където местните жители се съпротивляват срещу умъртвяването на животните им. Впоследствие отново е арестуван при влизането си в селото. Към момента все още нямаме връзка с него.

Престъпният режим, узурпирал властта в страната ни, вероятно смята, че „СИК“-аджийските похвати ще проработят и този път. Държим да им заявим, че това няма да стане. Защото ни е време за Възраждане!

В края на юни тази година от Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) съобщиха, че е открита чума по дребните преживни животни в община Болярово, област Ямбол. Потвърждението е получено след изследване във френска лаборатория. В резултат тече кампания по умъртвяване на хиляди овце и кози в района, която стана известна най-вече от публикации в социалните мрежи.

Жителите на засегнатите села отчаяно се противопоставят на посегателството върху основния им поминък, което ще ги обрече на сиромашия в този и без това изоставен от властимащите пограничен край. В своята покруса те имат само две очаквания към държавните органи: да бъдат извършвани индивидуални изследвания за всяко отделно животно и да получат равностойно обезщетение за доказано болните, които следва да бъдат умъртвени. Напълно разумни желания, на които обаче бе отговорено с полицейска сила и административен произвол.

Безцеремонното отношение към наши уязвими сънародници ни подтикна да се обявим в тяхна подкрепа. Ето защо организацията на „Възраждане“ – Бургас изпрати свои представители на място, които да застанат редом с протестиращите стопани. Групата, начело с Владимир Павлов, който последователно се противопоставя на необоснованите действия на БАБХ в общините по южната ни граница още от 2011 г., е в село Шарково и към този момент.

Настоятелно съветваме официалните лица да проявят благоразумие и да удовлетворят скромните и справедливи желания на засегнатите ни сънародници.

Отделно от това, макар и вече в продължение на години, очакваме да разберем какво ще бъде предприето, за да бъде сложен край на периодичното прехвърляне на зарази по животните от турска на българска територия. Защото това не е първия, няма да бъде и последния случай, в който болест, която се шири отвъд южната ни държавна граница, да покоси (къде действително, къде не) добитък в нашата страна. Така, чумата по овце и кози, досега разпространена в Турция, за първи път бива регистрирана в държава членка на Европейския съюз.


Трагичните обстоятелства около смъртта на 25-годишния Даниел Тасев, охранител във фирмата „Дефанс консулт”, която охранява, както се оказа, не Народното събрание, а ремонта на същото, разкриха странни зависимости във висшите ешелони на властта, показващи огромен конфликт на интереси и нагла "патриотична" корупция. Това само по себе си е принос в световната бизнес охранителна практика – охрана на ремонт на вече охряняван обект!? В същото време от руската ЧВК „Вагнер”, американската „Блекуотър”, британската "Аегис", както и всички други водещи световни частни охранителни компании, печелят парите си, проливайки кръвта си по пустините на Близкия изток. Те могат само да се учат от българската „Дефанс консулт” на това как се печели само от това да гледаш как някой друг работи.

В хода на разследването на този инцидент няколко медии стигнаха до шокиращи разкрития, които при други обстоятелства, най-вероятно никога нямаше да станат известни. Оказва се, че фирмата, в която е работил откритият мъртъв охранител, е била собственост на заместник социалната министърка Султанка Петрова (от квотата на "ВМРО-БНД" и "Обединени патриоти"), а понастоящем едноличен собственик и управител на охранителната фирма е Филип Чипев, който обяснява пред БТВ, че е "баща на внуците" на Султанка Петрова. Нейният съпруг пък бил негов пълномощник.

Ние от "Възраждане" задаваме следните няколко въпроса:

Първо, как точно се охранява ремонт и то в сградата на Народното събрание, която е в списъка на стратегическите обекти от национално значение и така или иначе се охранява от Националната служба за охрана (НСО)? Излиза, че ние данъкоплатците плащаме два пъти за едно и също нещо - веднъж за цялостната охрана на Народното събрание от НСО, чийто бюджет се формира от нашите данъци и втори път, чрез публичните средства, които са похарчени през обществена поръчка за охрана на ремонт в сграда, охранявана от НСО. Да не би от въпросната обществена поръчка да не е имало никаква нужда, а просто да е измислена, за да могат определени хора да вземат апетитна сума? Това обаче са въпроси, които трябва да бъдат зададени не от нас, а от прокурор.

Второ, комисията която е обявила фирмата „Дефанс консулт” за победител в конкурса за обществената поръчка за охраната на въпросния ремонт, не е ли знаела, че съвсем доскоро тази фирма е била собственост на висш правителствен чиновник, а собственик и управител на същата в момента са лица в близки родствени отношения с въпросния висш правителствен чиновник, бивш собственик на същата? Защо комисията, която е трябвало да обяви победителя, не е направила необходимите проверки и не е отстранила фирмата „Дефанс консулт” поради конфликт на интереси?

Трето, на колко е оценена самата охрана на ремонта за 22 милиона лева? Поради каква причина плащаме вероятно огромна сума за дейност, която не изисква никакви разходи и капиталовложения?

Четвърто, защо все още няма реакция от прокуратурата и от новия орган за борба с корупцията - Комисия за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество, по-известна като КПКОНПИ? Ако не знаят за какво точно да разследват тази афера и как да я квалифицират, ние от "Възраждане" ще им помогнем. Това се нарича търговия с влияние и конфликт на интереси, или още по-кратко - корупция!

И пето, от "Възраждане" настояваме Султанка Петрова и останалите овластени представители на престъпната коалиция "Обединени патриоти" да подадат незабавна оставка, заедно с управляващите съвместно с тях ГЕРБ. След това те трябва да се разследват и ако злоупотребите им се докажат - да бъдат вкарани в затвора!

По случай празника Еньовден (24.06.2018г., неделя), Движение "Възраждане" - гр. Казанлък и клуб "Родолюбие" - с. Дъбене, организират празнична програма.
Събитието ще се проведе от 11.00 часа до ВЕЦ с. Тъжа (намира се на 5 км западно от с. Тъжа) - приказно място с беседки, места за пикник и антична крепост.
Програмата ни ще включва:
- решаване на книга-кръстословица "Еньовски венец от 78 магически билки на България" - най-новият проект на Движение "Възраждане" - Казанлък, целящ да възроди познанието за лечебните български билки;
- плетене на еньовски венец;
- футболна среща и др.
Всички са добре дошли!
Молим всеки присъстващ сам да се погрижи за храна и напитки според нуждите си. До мястото се достига с автомобил.
Очакваме Ви!

На 15.06.2018 г. бе учредена най-новата структура на Движение „Възраждане“ – този път в Благоевград. В състава ѝ влизат общо 31 души, като в основата са 4 настоящи представители в местния общински съвет. Трима от тях, подкрепени от своя колега Кирил Ваклинов, образуваха ръководството на новосъздадения комитет: адв. Цвета Рангелова – председател, д-р Цветозар Балабанов – заместник-председател и Александър Стойков – секретар.

Четири години след създаването си „Възраждане“ най-сетне стъпи в така значимия за нас регион – Македония. И то навръх Видовден! Крачка, достатъчна да всее смут сред местния, а и част от националния политически „елит“ така, че още в същия ден локалните медии вече представиха организацията ни като основен участник в предстоящите догодина местни избори. Опасения, които ние неминуемо ще потвърдим!

„Пазарния принцип” като прикритие на некадърното, корумпирано и унищожително управление на придвижването в градска среда

Когато преди почти 2 години Столичният ОС прие по-високи с 60% цени на билетчето за еднократно пътуване в градския транспорт включително Метрото, основният им аргумент беше амбициозната инвестиционна програма за развитие на софийското метро и необходимостта от акумулиране на средства за изпълнението ѝ, както и актуализиране на предлаганите цени на услугите основано на т.н. чисто ‘пазарен принцип’. Тоест, една от най-важните обществено значими и социални услуги, каквато е обществения градски транспорт (т.н. мобилност) ще формира своята ценова политика базирано на максимизиране на печалбата на оператора предоставящ услугите и пренебрегвайки всички останали обществени функции и роли, които изпълнява в допълнение към физическия превоз на пътници от точка А до точка Б. В резултат на налагането единствено на пазарния принцип на функциониране на обществения градски транспорт в София и въвеждане на високата цена от 1,60лв. за еднократно пътуване, наблюдаваме предизвестения феномен на увеличаване на броя пътници в метрото за сметка на тези от наземния публичен градски транспорт и същевременно значително увеличение на хората използващи лични МПС, водещо до непрекъснати задръствания, увеличаване на ПТП и съответните огромни повишения на замърсяването на въздуха. И като кумулативен ефект получаваме закъснели, изнервени и добре обдишани с вредни емисии хора, обитаващи ‘европейските столици’. Повишеното използване на лични МПС е напълно нормална и очаквана реакция на софиянци, просто защото техният ‘пазарен принцип’ показва, че е по-евтино да си ползват личните МПС и понякога дори такси, отколкото да плащат скъпото билетче в градския транспорт организиран на пазарен принцип. Очевидно е, че този принцип издиша дори и в частта за универсалния пазарен ценови механизъм, а какво остава ако добавим към сметката загубите от закъснелите пътувания на хората, разбитата и замърсена градска среда и болестите причинени от мръсния въздух и тяхното лечение. С две думи, в това направление управляващите некадърници показват същата липса на компетентност и здрав разум за сметка на усвояването и присвояването на средства по познатите корупционни схеми на батко, братко и свързаните мутро-групировки.
Следващата стъпка, която замислят гениите човекомразци е прилагане на безумния ‘пазарен принцип’ и в Градския обществен транспорт на морската ни столица – Варна. Има заявено намерение от изпълнителния директор на дружеството „Градски транспорт” във Варна да се увеличи цената на билетчето и там до 1,50лв. Дали ще ‘сработи’ и там прословутия принцип – едва ли.
Тази мантра за пазарния принцип съсипва вече 25 години и други държаво-образуващи сектори като българското образование и култура, здравеопазване, вътрешната и външната сигурност и отбрана и т.н.
Гротескната ситуация с обществения градски транспорт е още един показател за обществено значим проблем, който е следствие от нерешения генерален системен проблем – тоталната липсата на компетентност и отчитане на публичния интерес в секторите транспорт и градоустройство за сметка на лично облагодетелстване и разпределение на огромни печалби от тези сектори.
Ние виждаме и осъждаме твърде много нерешени и системно свързани от десетилетия проблеми, а именно:
1. Движение на пешеходците! Невъзможност да се придвижват, особено децата, от/до училище без конфликт с пътния трафик. Липсата на пешеходни алеи и подходящ обществен транспорт до/от училищата натоварва много автомобилния трафик, принуждавайки родителите да водят до и от училище децата си с автомобили, край всяко училище в часовете за начало и край на занятията се образуват задръствания от автомобили и облаци от прах и вредни емисии отделяни от стотиците лични автомобили!
2. Движение на велосипедистите! Липсват алеи със смислени маршрути, наличните са смешно нарисувани и са силно конфликтни с трафика - както автомобилния, така и пешеходния. Тесни са, крайно неподходящи са за малки велосипедисти, които по-трудно държат курса си в права линия. Липсват охраняеми от общината велосипедни паркинги и места, където велосипедът може да бъде паркиран и през нощта, без страх, че ще бъде откраднат. Последното е от ключово значение за комбинирането на транспортните средства - метро-велосипед например. Същото важи за всякакви комбинации на личен и обществен транспорт.
3. Движение на по-екологични и малки МПС – мотопеди, макар и не така екологични като велосипедите те са по-екологични от автомобилите, създават по-малко задръствания, отнемат по-малко място за паркиране. Автомобили - трябва да се диференцира и поощрява в по-голяма степен употребата на по-екологичните горива (CNG и LPG), както и автомобилите с електрическо задвижване.
4. Проблемите с паркирането и заскобването (познавате ли някой, който ги харесва?!?), Липса на паркинги. Вече много години събират хиляди лева на час, създавайки притеснения и затруднения, но построените паркинги са много недостатъчни и на практика не решават никакъв транспортен проблем. Въпреки че след въвеждане на по-високо заплащане вече има места за паркиране в "зоните" синя и зелена, проблемите с паркирането се преместиха по границите им - там където свършват зоните и започва "безплатното" - там са пренесени проблемите, там няма място за паркиране.
Проблемите с паркиране в кварталите демонстрира пълната липса на управленска визия, компетентност, воля за решаване и дори елементарен човешки морал и чувствителност към обществения интерес. Те се явяват и като пряка последица от безогледната корупция и брутална търговия с разрешителни за строителство върху паркове и детски градини.
Очевидните корупционни модели и облагодетелстване на ‘’нашите хора’’ в сферата на обществения транспорт са факт от години. В някои райони и линии на публичния транспорт е очеизваден стремежът за обогатяване на определени частни фирми - концесионери на отделните линии, свързани със знакови мутри и близки на премиера от бухалкаджийския му период авери. Те "стопанисват" крайградските линии на цена много над цената на линиите в центъра при несравнимо по-лек трафик.
Липсата на диференциация в цената за ползване на различните видове транспорт - между екологичен (електрозадвижван) транспорт и подземен (незадръстващ) транспорт показва пълно безхаберие и незаинересованост към транспортните проблеми и правилната посока на развитие и стремеж максимално да бъдем ограбени от мутроолигархическата котерия, която се е впила в обществото ни, изсмуквайки ресурсите ни и лишавайки от бъдеще и нас и децата ни.
За всички нас е ясно, че управляващият слугинаж в лицето на централната и местните власти работи срещу своя народ и единственото, от което се интересува са парите, които може да изкара от кожите на хората, третирайки ги само като бизнес обекти и ресурс за самообогатяване.
Според нас, единственото устойчиво системно решение на всички тези тежки проблеми, наблюдавани, както в градското планиране и придвижване, така и във всички сектори изискващи държавно управление е НЕЗАБАВНOТO ИЗМИТАНЕ на цялата престъпна управляваща клика поради доказано разбойническо и некадърно управление, както на национално, така и на регионално и местно ниво!
На България е нужен нов водач и нови управляващи. Такива, които поставят обществения и човешки интерес на първо място и които знаят и могат да задават правилни политики и стратегии за управление на обществения и стопанския живот, за да стане България благоденстваща и богата европейска страна. Възродена и велика!

Вчера стана ясно, че министър-председателят Бойко Борисов е отказал да се срещне с президента на Република Македония Георге Иванов под предлог, че не иска да се намесва във вътрешните работи на съседите ни. Тази привидна дистанцираност обаче ни въвлече дълбоко в спора за името на братската нам държава, при това отчетливо пристрастно.

Припомняме, че в Скопие бушува остра борба между желаещите да съхранят настоящото название на страната и онези, които подкрепят промяната му на Република Северна Македония. Към този момент най-отличаващите се фигури на противостоящите си лагери са именно Георге Иванов и премиерът Зоран Заев. Категоричното отхвърляне на всяка възможност за неангажиращ разговор с първия, който все пак е и държавен глава, недвусмислено ни ситуира в блока на опонентите му. Въпреки че още през 2012 г., потвърдено и през 2017 г., Борисов се обявяваше точно срещу актуалния вариант за име на съседната страна. Фактът, че сегашната му позиция е в унисон с тази на САЩ, може само да ни навежда на мисълта на какво се дължи промяната в становището му.

В тази връзка потвърждаваме неизменната си позиция, че българският народ в Повардарието е достатъчно зрял, за да взема решения за бъдещето си свободно. Още на 28.01.1992 г., с акт на Министерски съвет, България призна независимостта на съседката ни с нейното конституционно име Република Македония. Смятаме, че последователното ни поведение през последните 26 години бе нарушено с безпрецедентното поведение на премиера ни.

Необходимо е да поясним, че не отстояваме мнение, според коeто българската държава трябва да бъде пасивна и да наблюдава събитията около Македония в безмълвие. Напротив, дължим на предците си и на нашите сънародници отвъд ГКПП Гюешево безпределна ангажираност. Но не каква да е действеност, а само такава в обезпечаване суверенитета на българския народ във Вардарско. За нас от първостепенно значение са правата на българите там, а не наименованието на държавното образувание, чиито граждани са.

Не можем да приемем изключителния натиск, упражняван отвън върху обществото в Македония, водещ към налагане на едно-единствено решение. Сънародниците ни там заслужават и могат да определят съдбините си самостоятелно. С непоклатимо упование в общото ни минало и с нескончаема вяра в общото ни бъдеще сме длъжни да им осигурим тази възможност!

Моралното падение, мерзостта и безчовечността на кабинета „Борисов 3“ достигна връхната си точка. Правителството на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ вече премина границата на търпението с разпространената на 12 юни информация за въвеждането на лимити за лъчелечението на пациенти с онкологични заболявания. Да поставиш ограничения в лечението на раковоболни при наличието на съвременна апаратура и да ги караш да чакат седмици и месеци за процедури е не само дръзко и арогантно престъпление срещу българския народ, но и признак за пълна липса на хуманност.
С решението си НЗОК и в частност правителството на „Борисов 3“ дават право на онкоболните и техните роднини и приятели да използват всички възможни средства за отпор. Методите и средствата са без ограничения. Със сигурност това може да звучи прекалено крайно за някой, но не и за хората, на които е поставена диагноза „Рак“. При изричането на тази дума от лекарите пациентите онемяват, светът се срива, погледът се замъглява, краката не те държат, а сълзите напират, без значение дали си мъж или жена, млад или стар, семеен или не. Остава ти само едно – надеждата за бързо и ефективно лечение. И, ако с наличната в онкоцентровете съвременна апаратура ефективността е по стандартите на 21 век, то с въвеждането на лимити лечението се забавя, понякога фатално.
Със сигурност в следващите дни по контролираните от партийната шайка телевизии ще чуем редица „специалисти“, които ще ни обясняват, че пациентите и лекарите не са разбрали това, което е решила Здравната каса, че темата се преекспонира и използва за извличане на партийни дивиденти, че предприетите действия са част от програма за по-добро здравеопазване и т.н.
Едва ли обаче ще чуем за личната и семейна трагедия, която се разиграва във всеки дом, в който има онкоболен. Няма да ни кажат за родителите с диагноза рак, които вечер гледат децата си докато спят, чудейки се дали това няма да е за последен път. Няма да споменат и майките с изплакани очи, които всеки ден проверяват графиците за лъчетерапия с надежда, че техните болни деца най-накрая са включени в тях. А за възрастните и самотноживеещи раковоболни дори и няма да се сетят.
Възможно е през следващите дни, може би на предстоящото заседание на Министерски съвет или дори по-рано, отново да станем свидетели на познатата ни до болка сцена, при която Той отново ще удари по масата и ще даде пари и нареждания, за да му се махне от главата и този проблем.
Проблемите в държавата обаче са прекалено много и единственото решение е да се махне Той и цялата му престъпна клика, заедно с онези, които го подкрепят във властта. Защото положението в страната вече е такова, че нещата наистина са на живот и смърт. И решението не е оставка - трябват съд, присъди и затвор.

Днес в Националния пресклуб на БТА се проведе съвместна пресконференция между представители на „Възраждане“ и на граждански сдружения. Пояснено бе, че до момента са събрани над 100 000 подписа за насрочване на референдум срещу приемане на еврото в България. Отделно от това бе съобщено, че към начинанието се присъединяват още 7 обществени организации. Подкрепа обявиха Отечествен съюз, Асоциация на разузнавачите, Национална асоциация „Сигурност“, Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Съюз на ветераните от войните на България, Съюз на военноинвалидите и военнопострадалите, Пенсионерски клубове 2004.

Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов наблегна и на съдействието, получавано от българите в чужбина. Получават се бланки с подписи, събирани в Гърция, Холандия, Ирландия, Исландия…

Не бе подминат факта, че освен активната помощ на наши сънародници, намерили препитание в страни от Еврозоната, морално насърчение изказват и мнозина чужди граждани от държавите, загърбили националната си валута.

Подписката за насрочване на референдум против приемане на еврото и за запазване на българския лев продължава до 23 юли. Доброволци на „Възраждане“ ще продължат да поддържат пунктове в различни градове, като за повече информация можете да се обърнете към местните ни организации.

За връзка с нас: http://vazrazhdane.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

Посрещнахме утрото с поредна трагична новина. Снощи, по време на учение, военен хеликоптер „Ми-17“ се е разбил в близост край Пловдив. Загинали са двама пилоти, третият член на екипажа е приет в болница.

Само преди година в Черно море падна друг вертолет – „Пантер“. Отново при тренировъчен полет! Така за 12 месеца в мирно време загубихме 2 бойни машини и най-важното 3 човешки живота. Три живота на достойни български военни.

Днес отново се коментират какви ли не оправдания – недостатъчно практика, оскъдни ресурси за поддръжка, техническа неизправност… Пръв сред нелепите брътвежи се откроява ресорният министър Красимир Каракачанов. Виден политически гешефтар, който вместо да подпише на момента оставката си, продължава да ни занимава с празнословието си, давайки изявления в нетрезво състояние.

Така наречените „обединени патриоти“ са в министерство на отбраната от декември 2014 г. – първо чрез Димитър Кюмюрджиев като заместник-министър, а понастоящем чрез вечния политически софраджия Красимир Каракачанов като министър. Почти 4 години по-късно българската армия не само не се е въздигнала до онзи образ, който всички ние бленуваме, но и търпи загуби без бойни действия!

Медиите отбелязват, че ни остават само още пет „Ми-17“ и нито един от тях не е годен за експлоатация. Но пука ли им на банкетаджиите по върховете? Йок!!! Както би трябвало да отговорят от „патриотичното“ военно министерство, канещо турски изтребители в нашето небе.

Същият 30-годишен хеликоптер е участвал във военния парад по повод 6 май – Деня на храбростта, преминавайки над София. Явно само провидението ни е спасило от още по-съкрушително нещастие.

Днес се очаква да мълчим. Просто да сведем глави. Ала не можем. Поклон и дълбока почит към кап. Пламен Пантелеев и кап. Стоян Неделчев! Но не сме в състояние просто да скрием отвращението си към онези, които си играят със съдбата ни! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА, КОПЕЛЕТА!!! С всеки ден трупате престъпления. С мисъл за самосъхранение, отивайте си! Докато е време. Защото възмездие ще има! И ние от „Възраждане“ ще се погрижим то да ви застигне!!!

Страница 1 от 5

Последни публикации

©2018 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com