Казвам се Траян Красимиров Димитров и съм роден през 1986г. в гр. Добрич. Произхождам от семейство от така наречената средна класа – майка ми е била учителка, а баща ми бригадир на бригада за алуминиева дограма. В момента и двамата са пенсионери, като баща ми работи в момента, защото пенсиите, които получават за дългите години трудов стаж не са достатъчни за спокоен живот на старини.

Казвам се Емил Иванов Христов. Роден съм през 1989г. Завърших средното си образование в ПТГ „Н. Й. Вапцаров“ в град Враца със специалност „Електрообзавеждане на транспортна техника“. Три години работех в машиностроенето като оператор на машини с ЦПУ. През 2011г. дойдох във Варна и записах Висше образование във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

Роден съм през 1990 в град Враца. Завърших средното си образование в училище "Климент Охридски" - Враца със специалност "Теория и методика на спортната тренировка". Бивш председател съм на младежката организация на ВМРО във Враца, но напуснах разочарован. През свободното си време се занимавам активно със спелеология и алпинизъм.

Рали Ралев е роден в град Попово през 1976 г. Израстнал в бедно семейство и завършил средното си образование в ТСК "Петър Лазаров", Попово. През години се самообучава и преминава към строителния бизнес. Към днешни дни е регионален търговски представител за североизточна България на българска фирма с 26-годишна история в строителството,

Роден съм във Видин през април 88-ма, малко преди зората на демократичните промени. Завърших Профилирана природо-математическата гимназия "Екзарх Антим I" в родния ми град, а след това се насочих към юридическите науки и завърших право във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий".

Никола Димитров е кандидат за народен представител от област Ямбол. Той член на ЦК на ПП „Възраждане” и е в ръководството на структурата на ПП „Възраждане” в гр. Варна. Роден е през 1990 г. в град Елхово. Завършва основното си образование в Болярово и средно образование в ПТГ „Иван Райнов” – Ямбол. Висшето си образование е завършил в ТУ – Варна като инженер по комуникационна техника.

Казвам се Светослав Тодоров Тодоров, на 23 години, роден съм във Варна. Средното си образование завърших във Варненска търговска гимназия, икономическа специалност, трета квалификационна група. Уча в Юридически факултет на Варненски Свободен университет, специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“.

За пореден път ни предстоят избори. За пореден път имаме възможност да избираме между зло и по-малкото зло. И за пореден път много от вас ще се запитат дали няма пък нещо ново и различно, за което да гласуват. Е, значи тук е момента да се представя и да кажа кой съм и с какво се занимавам. Казвам се Николай Мирев и съм кандидат за депутат от партия „Възраждане“ в районите Варна и Кърджали.

Представяме ви един от учредителите на "Възраждане" и редовен участник във всички инициативи – Мирослав Драгнев. Споделяме какво той е написал за себе си: „Тъй като участвам пряко в изборите на 26 март, редно е хората, които не ме познават отблизо, да са информирани за мен!

Константина Петрова е на 24 години и е родом от гр. Добрич. Завършва “Икономика на строителството” в Икономически университет Варна. Магистър по "Регионално развитие" от УНСС. Живее и работи във Варна. Тя е от учредителите на организацията и е секретар на местната структура. Част е от градската структура на организацията още от самото и създаване.

Цончо Ганев е заместник-председател на ПП "Възраждане" и един от хората, които стоят в основата на създаването на партията. Роден на 11 март 1979 година. Завършва средното си образование в 132 СОУ – София, а висшето в Стопанска академия ''Д. А. Ценов''- Свищов.

Костадин Костадинов е завършил магистратура по балканистика през 2002 година и по право във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” през 2011 година. Владее английски и руски език. Към настоящия момент е общински съветник във Варна и директор на Регионален исторически музей – Добрич. Женен, с две деца.

Последни публикации

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2018 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com